Рекламный дизайн для мероприятий от MITKO

Reklāmas dizains pasākumiem no MITKO For Events

  
MITKO AR 30 GADU PIEREDZI

«Siguldas tents» SIA ir kļuvis par MITKO Sp. z o.o. oficiālo pārstāvi.

Mitko, kura mītne atrodas Wodzisław Śląski, ir tirgū kopš 1989. gada. Kopš darbības sākuma mēs liekam uzsvaru uz profesionālu apkalpošanu un mūsu produktu kvalitāti. Šobrīd esam vadošais vides reklāmas mediju ražotājs. Mēs specializējamies reklāmas telšu, lietussargu, saulessargu un karogu ražošanā. Mēs esam viens no nedaudziem uzņēmumiem, kas var lepoties ar visaptverošu klientu apkalpošanu pārdošanas, ražošanas un piegādes posmā.

Ar saviem metāla izstrādājumiem esam neatkarīgs telšu un karogu mastu ražotājs. Tam ir būtiska ietekme uz termiņiem un neatkarīgu ražošanu. Mūsu šūšanas telpa specializējas biezu poliestera audumu apstrādē, ko izmanto telšu un lietussargu ražošanā. Mūsu pašu digitālā druka, kas specializējas krāsu sublimācijas drukā, nodrošina savlaicīgu katra pasūtījuma izpildi un drukas procesa kontroli. Ar mūsu siet spiedes darbnīcu mēs varam profesionāli izdrukāt atkārtotus elementus.

Mūsu produktu kvalitāte un atbilstība pasūtījumam tiek uzraudzīta katrā ražošanas posmā, saskaņā ar Eiropas standarta (EN-PN 13782:2015-07 Temporary structure — Tents — Safety) prasībām, kas nosaka pagaidu būvju, telšu un nojumju drošu izmantošanu. Uz visiem produktiem attiecas ražotāja garantija. Turklāt mēs nodrošinām visaptverošu pēc-garantijas servisu un mūsu inženieru tehniskās konsultācijas..

Mūsu tipogrāfijā ir pieejama jaunākā tehnoloģija, pateicoties kurai izdruku krāsas saglabājas spilgtas. Sveķu drukāšanai ir raksturīga vislabākā krāsu noturība un visaugstākā UV izturība. Mūsu telšu izbalēšanas testi parādīja, ka pārsegs pēc 90 dienu nepārtrauktas saules gaismas iedarbības joprojām saglabā sākotnējo krāsu.

TELTIS, KAS RADA UNIKĀLU PASĀKUMU ATMOSFĒRU

POP-UP saliekamās teltis ar 21 krāsu toņiem.

Piedāvājam pasākumiem, reklāmai — Pop Up saliekamās reklāmas teltis digitāli apdrukātas vai 21 krāsu pamattoņos, 4 rāmju sērijas Octa Go, Octa Optima, Octa Pro, Octa Pro LED, 14 izmēru versijās. Paredzētas biežai un intensīvai lietošanai, ar iebūvētu LED apgaismojumu. Vieglais alumīnija rāmis ļauj telti salikt diviem cilvēkiem pāris minūtēs.

ZVAIGZNES — PIRAMĪDAS TELTIS

Iespaidīga telts ZVAIGZNE, kas redzama no tālienes, ir neatņemama masu pasākumu sastāvdaļa. Telts ZVAIGZNE platība ir līdz 13 × 22 m un ir tik kompakts, ka ietilptu vieglā auto bagāžniekā.
Lai to uzstādītu, ir nepieciešami tikai 2-3 cilvēki. Montāža nav grūta!

ZVANU — KUPOLA TELTIS

ZVANU KUPOLA teltis izceļas ar savu formu.
Šo formu var uzsvērt, izgaismojot to ar bezvadu LED lampām, kas novietotas uz konstrukcijas.
Uzmanību pelna arī tas, cik daudz vietas zem jumta ir pieejamas šo telšu lietotājiem.

REKLĀMAS SAULES — LIETUS SARGI AR ELEGANTU KONSTRUKCIJU PELĒKĀ TONĪ.

Reklāmas saulessargi ir neatņemama vasaras dārzu sastāvdaļa restorānos un viesnīcās. Tie pasargā no saules un lietus, un druka var jauki attēlot uzņēmuma logotipu. Reklāmas lietussargi ir ļoti populārs un efektīvs reklāmas līdzeklis, kas, pateicoties alumīnija konstrukcijai, raksturojas ar ievērojamu izturību, kā arī vieglu transportēšanu un montāžu.

SAULES TRIJSTŪRA BURAS REKLĀMAI

Reklāmas trijstūra bura ir interesanta alternatīva lietussargiem, taču tā uzstādīšanas specifikas dēļ to var izmantot tikai piemērotā vietā. Piestipriniet buru pie kokiem vai ēkas elementiem un nosakiet buras augstumu un leņķi atbilstoši savām vajadzībām. Buras milzīgā virsma aptvers izvēlēto pasākuma telpu, pasargājot to no pārmērīgas saules un nelieliem nokrišņiem. Uz tā izvietotā grafika būs redzama no attāluma, un klienti to noteikti atpazīs kā oriģinālu reklāmas veidu.

REKLĀMAS KAROGI

Reklāmas karogi piesaista uzmanību no attāluma un norāda pasākuma norises vietu. Tāpēc augsti karogu masti ar oriģinālām grafikām uz karogiem noteikti ir labs reklāmas veids. Pārliecinājāmies, ka mūsu karogi ir unikāli: alumīnija stabi ir atbildīgi par savu izturību un izturību pret vēja brāzmām, un uz karodziņiem uzliktā digitālā druka ir izturīga pret nodilumu. Karogi var būt neatkarīgs reklāmas nesējs vai pasākumu stenda papildinājums, piemēram kombinācijā ar Pop Up teltīm.

REKLĀMAS INVENTĀRS PASĀKUMIEM

REKLĀMAS PUPU MAISI — PUFI

Chill-zona ir obligāta pasākumu laikā. Un tur, kur ir vēsuma zona, tur ir nepieciešami reklāmas pufi. Izmantojiet visu sēdekļu virsmu lai izvietotu interesantu grafiku uz pārsega. Reklāmas pufu maisi veiksmīgi iederas arī biroja telpās, uzgaidāmās telpās, izstāžu zālēs un klientu apkalpošanas birojos. Mūsu piedāvājumā atradīsiet maisus, kubus, Kiddy pupiņu maisus un Origami kubus, kurus varēsiet izmantot arī kā kastīti vai galdu.

REKLĀMAS GUĻAMKRĒSLI

Izmantojot mūsu reklāmas guļamkrēslus, jūs varat pavadīt savus klientus pludmalēs, restorānos vai pasākumu laikā, un jūsu klienti, neapzināti, asociējas ar jūsu zīmolu, lai tas viņiem kļūtu atpazīstams. Ja vēlies izcelties no pūļa vēl vairāk, izvēlies abpusējo apdruku un aizmugures balandu. Labi izmantojiet šo reklāmas laukumu, un vēstījums noteikti nepaliks nepamanīts.

REKLĀMAS KRĒSLI

Sēdekļi ar logotipu ir visu iekštelpu un āra pasākumu pastāvīga iezīme. Ja vēlaties pievērst pasākuma viesu uzmanību savam uzņēmumam, izvēlieties oriģinālo reklāmas nesēju. Krēsls ar vienpusēju vai abpusēju druku sniedz iespēju noformēt interesantu reklāmas vēstījumu. Izmantojiet šo iespēju, atzīmējiet savu klātbūtni pasākumā un sasniedziet jaunus klientus.

REKLĀMAS STENDA GALDI

Izstrādājot izstādes stendu, jūs rūpējaties par sava uzņēmuma nevainojamu prezentāciju. Atcerieties, ka vienlīdz svarīgi ir atdalīt vietu, kur klienti varēs ar jums sarunāties. Stenda galds tiek izmantots kā papildinājums gadatirgus stendam vai mobilajam reklāmas stendam, piem. kā informācijas punkts pasākumu laikā.

PONČO BANERI

Pateicoties Pončo banneriem, pasākumu zonu atdalīšana kļūst vienkāršāka! Jums vairs nav jāuztraucas par laikietilpīgu reklāmkarogu montāžu uz barjerām vai pareizā daudzuma plastmasas rāvējslēdzēju organizēšanu. Pončo banneri vienkārši novieto virs barjeras un piestiprina ar stipru āķa un cilpas lenti, kas iešūta audumā. Uzstādīšana ir ātra, efektīva un neprasa papildu rīkus. Pilnībā izmantojiet reklāmas laukumu un apdrukājiet abas bannera puses. Poliestera pārvalks ir viegls, un sublimācijas druka ir īpaši izturīga.

PASĀKUMU BARJERAS

Reklāmas barjeras ir visu sporta sacensību, koncertu un citu lielu/lielu pasākumu būtiska sastāvdaļa. Tie atdala servisa daļu no pasākuma zonas, un sporta sacensību laikā nosaka skrējiena maršrutu vai telpu organizatoriem un dalībniekiem. Pagarinājumi apvienojumā ar galveno konstrukciju ļauj modulāri savienot reklāmas barjeras, un to mobilitāte ļauj mainīt žogu uzstādījumu arī pasākuma laikā.

ROLL-UPS

ROLL-UP izvelkamie reklāmas stendi ir populāri reklāmas līdzekļi. Paņemiet tos līdzi pasākumos, kuros piedalāties, un ļaujiet klientiem atcerēties jūs ilgāk. Roll-ups var būt daļa no stenda aprīkojuma vai tos var izmantot neatkarīgi. Ikdienā administratīvajās telpās un birojos tie pilda displeja un informācijas funkciju. Nozares pasākumu laikā šīs vieglās displeja sistēmas ļauj prezentēt jūsu zīmola logotipu un reklāmas vēstījumu. Ja jums nav nepieciešams sarullējums, varat to salocīt tikai dažu sekunžu laikā un uzglabāt alumīnija kasetē.

REKLĀMAS SIENAS AR RĀVĒJSLĒDZĒJIEM

Rāvējslēdzēju sienas ir mobilie reklāmas nesēji. Varat izvēlēties to izmēru un formu, kā arī izlemt, kuras grafikas tiks drukātas uz vāka. Rāvējslēdzēja sienu ir viegli transportēt jūsu automašīnas bagāžniekā un ātri atlocīt uz vietas. Pārvalks ir izgatavots no elastīga auduma, lai to būtu vēl vieglāk uzstādīt. Izmantojiet rāvējslēdzēju sienas kā papildinājumu stendam vai pilnīgi neatkarīgas pasākuma telpas atdalīšanai.

REKLĀMAS PRIZMAS BORTI SPORTA SPĒLĒM

Reklāmas borti, kas pildīti ar poliuretāna putām, porolonu, ir izturīgi, tomēr viegli un viegli transportējami. Tie nosaka pasākuma zonu un vienlaikus veic reklāmas funkciju. Pateicoties tam, ka tie zem spiediena izliecas, tie ir droši pasākuma dalībniekiem. Reklāmas banneru sānu sienas ir sašūtas ar siksnām, kas beidzas ar tērauda pus-gredzeniem, tādēļ, ja nepieciešama stabila uzstādīšana, to var noenkurot zemē ar tapām.